Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů brambor, na kousky
- 500 gramů pórku
- 40 gramů másla
- 15 gramů hladké mouky
- 700 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, bílého, mletého
- 1 vejce
- 100 gramů smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Dýňová polévka
45p
Krémová květáková polévka
30p
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Rajčatová krémová polévka
30p
Hrachová krémová polévka
25 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45p
Květáková polévka s krutony
30p
Kedlubnová polévka
35p
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35p
Cuketová krémová polévka
25 Min
Špenátová polévka s vejci
35p
Krémová polévka z červené čočky
35p