Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 polévková lžíce oleje
- 700 gramů dýně Hokkaidó, neoloupané, bez semínek a vláken, na kusy
- 120 gramů mrkve, na kousky
- 120 gramů brambor, na čtvrtky
- 700 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové, domácí - ½ čajové lžičky kari
- 1 špetka chilli, mletého
- ½ čajové lžičky zázvoru, mletého
-
4
polévkové lžíce dýňových semínek, nasucho opražených na pánvi
lub 4 polévkové lžíce slunečnicových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 485 kJ / 116 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35 dk
Krémová polévka z červené čočky
35 dk
Dýňovo-čočková polévka
45 dk
Pórkový krém
40 dk
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 dk
Mrkvová krémová polévka
30min
Cuketová krémová polévka
25 dk
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Bramborovo-dýňová kaše
35 dk
Krémová květáková polévka
30min
Dýňová polévka se smetanou
40 dk
Květáková polévka s krutony
30min