Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 200 gramů čerstvých hříbků, pokrájených na kostičky
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 10 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 1 čajová lžička kmínu, celého
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 5 gramů kopru, čerstvého
- 200 gramů zakysané smetany
- 2 vejce, rozšlehaná
- 1 ½ polévkové lžíce octa, plus navíc dle chuti
- 1 polévková lžíce cukru, plus navíc dle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Fazolková polévka
35 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Pórkový krém
40 min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min
Štědrovečerní rybí polévka
50 min
Čočková polévka
1h 35 min
Zelňačka
25 min
Koprová omáčka
20 min
Dršťková polévka
1h
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min