Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 bramboru napůl
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 60 gramů kořenové petržele
-
350
gramů hrášku, zeleného, mraženého
lub 350 gramů zeleného hrášku, čerstvého - 800 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 705 kJ / 168 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35 min
Kedlubnová polévka
35 min
Krémová polévka z červené čočky
35 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Pórkový krém
40 min
Frankfurtská polévka
30 min
Čočková polévka
1h 35 min.
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Česneková polévka
20 min
Krémová květáková polévka
30 min