Urządzenia i Akcesoria
Pickled fruit
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 744 godz. 45 min
900 g
Składniki
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
999.4 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
2861.8 kJ /
684 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
138.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Brak ocen
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Minced Meat
35 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
White basmati rice
40 min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Italian butter
10 min
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min
Taleggio cheese sauce
10 min
Hollandaise
15 min
No fail béchamel
15 min