Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vejce
- 6 vajec, z chladničky
- voda, k naplnění mixovací nádoby k rysce 1 l
Velikonoční mističky
- 250 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 30 gramů olivového oleje
- 120 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
Vajíčkový salát
- 2 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 20 gramů šalotky
- 30 gramů zakysané smetany, 12 % tuku
- 10 gramů hořčice
- 10 gramů majonézy
- 10 gramů octa
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- čerstvá pažitka, na ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 143.8 mg
Alternatywne przepisy
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Vaječná tlačenka
2h 15min
Vajíčková pomazánka s křenem
15 Min
Pomazánka z makrely
20 min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50 min
Bramboráky
45 min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min