Urządzenia i Akcesoria
Citrónový japonský cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porce
Składniki
-
máslo na vymazání
-
6 vajec pokojové teploty
-
150 gramů krupicového cukru
-
250 gramů čerstvého sýra pokojové teploty, na kousky
-
80 gramů slunečnicového oleje
-
120 gramů mléka
-
40 gramů citrónové šťávy
-
60 gramů kukuřičné mouky
-
vařící voda (cca 2 sklenice), na pečení ve vodní lázni
-
moučkový cukr na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Sód
175.7 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2022
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
5h
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4h
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Ninguna valoración
Čokoládový koláč ve skleničce (bez lepku)
1h 10min
Makové makronky s malinovým krémem
2h 30min
Nadýchaný koláč se slaným karamelem
1h 40min
Créme brulée
1h 50min
Kokosovo-pistáciové kostky
1h 5min
Bezinkový nepečený dort
6h
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40min
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5h 15min
Karamelové brownies
1h 20min