Urządzenia i Akcesoria
Zeleninová omáčka (ortolana)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porci
Składniki
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
50 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů mrkve na kousky 3–4 cm
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky 3–4 cm
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
100 gramů cukety na 1–2cm kostky
-
100 gramů papriky na 1–2cm kousky
-
100 gramů lilku na kostky 1–2cm
-
100 gramů vody
-
1 - 2 čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
8 lístků čerstvé bazalky
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1.5 g
Kalorie
313.5 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské omáčky
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Omáčka arrabbiata
40 min
Cuketové pesto
20 min
Rajčatové čatní
1 godz. 30 min
Žlutý kečup
45 min
Rajčatový kečup
40 min
Rajčatový džem
50 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Petrželové pesto
10 min
Rajčatový kečup
40 min
Omáčka amatriciana
50 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min