Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 克 水
- 150 克 米 ,洗净沥干
- 180 克 芋头 ,选择荔浦芋头,去皮切1×1厘米小丁
- 5 克 盐 ,依个人口味调整
- 200 克 牛肉肉糜 (见要诀)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 46.3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 835.1 mg