Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
制作整鸡
- 1 只 鸡, 约1000克,切块,去头脚去爪
- 1 茶匙 盐
- 15 克 姜, 切片
- 20 克 葱, 切段
- 1 茶匙 料酒
- 30 克 水
沙姜料
- 50 克 沙姜
- 15 克 蒜头
- 15 克 姜
- 100 克 葱油, 美善品自制
- 2 茶匙 酱油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2777 kJ / 663 kcal
- Białko
- 49.2 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 48.5 g
- Błonnik
- 0.9 g