Miso kraut
TM6 TM5 TM31

Miso kraut

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 600 g white cabbage, cut into pieces (approx. 5 cm)
  • 2 tsp sea salt
  • 200 g daikon, cut into pieces (3 cm)
  • 10 spring onions/shallots, roughly chopped
  • 30 g fresh ginger, cut into slices
  • 60 g shiro (white) miso paste, mixed with 60 g boiling water

Wartości odżywcze
na 900 g
Kalorie
1579 kJ / 377.4 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
75.2 g
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
25.9 g
Sód
6177.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy