Urządzenia i Akcesoria
Miso kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
6177.5 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1579 kJ /
377.4 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
25.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
75.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango and turmeric sorbet
10 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Hemp Milk (Metric)
10 min
Gado gado
1 godz.
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Cashew sour cream
10 min
Hemp milk
5 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.