Urządzenia i Akcesoria
Miso kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
6177.5 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1579 kJ /
377.4 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
25.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
75.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Harissa yoghurt dressing
5 min
Black tahini
20 min
Black rice pudding
25 godz. 5 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min
Okonomiyaki
30 min