Miso kraut

Miso kraut

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g

Składniki

  • white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)
    600 g
  • sea salt
    2 tsp
  • daikon cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • spring onions/shallots roughly chopped
    10
  • fresh ginger cut into slices
    30 g
  • shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water
    60 g

Wartości odżywcze na 900 g

Kalorie 377.4 kcal / 1579 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 75.2 g
Błonnik 25.9 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 6177.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...