Urządzenia i Akcesoria
Miso kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
6177.5 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1579 kJ /
377.4 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
25.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
75.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
JJ's curry powder
30 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Balinese Betutu Chicken
5 godz. 35 min
Pear shrub
48 godz. 35 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Banana and raspberry soft serve
5 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.