Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di dado per brodo di carne
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 5776 kJ / 1380 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 143.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 83.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 871.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate
40min
Crostata al caramello e vaniglia
3h
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4 Std. 55 Min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1h
Salsa al formaggio di pecora
20 min
Mousse alla banana e formaggio
10 min
Crema dessert alla birra
2h 15min
Frappè al caffè
10 min
Pancia di maiale dorata
15min
Milkshake banana e vaniglia
10 min
Frappè alla banana
10 min