Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
lub 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 56.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1096.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Limoni al pepe in conserva
72h 5min
Salsa Choron
20 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5sa 30 dk
Zuppa di maiale e funghi
Brak ocen
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1h 20min
Cocktail Pisco sour
10 min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1h
Zabaione al sidro
15 menit
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1h