Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
lub 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 56.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1096.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 Min
Flan patissier
2h
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25 min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9h 30 min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min
Crema chantilly
35 Min