Zabaione al peperone rosso

Zabaione al peperone rosso

2.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 g

Składniki

  • di peperoni rossi puliti e a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di foglioline di timo fresco
    1 rametto
    1 pizzico di timo secco
  • di brodo vegetale
    200 g
  • tuorli
    4
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 590 kcal / 2470 kJ
Białko 10.9 g
Tłuszcz 56.6 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 31.4 g
Sód 1096.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...