
Urządzenia i Akcesoria
Zabaione al peperone rosso
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
di peperoni rossi puliti e a pezzi (2-3 cm)200 g
-
di burro a pezzi60 g
-
di foglioline di timo fresco1 rametto
-
di brodo vegetale200 g
-
tuorli4
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 500 g
Kalorie
590 kcal /
2470 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
56.6 g
Węglowodany
9.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
31.4 g
Sód
1096.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy