Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
醬汁
- 80 克 洋蔥
- 5 克 蒜頭
- 30 克 油
- 200 克 罐裝蕃茄碎
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 小撮 紅糖
- 1 枝 新鮮香菜 ,只取葉子
- 30 克 紅酒醋
- 80 克 大黃瓜 ,切薄片
- 1 茶匙 酸豆
漢堡肉
- 200 克 洋蔥
- 4 枝 新鮮平葉巴西利 ,只取葉子
- 15 克 蒜頭
- 1000 克 牛絞肉
- 2 大匙 梅林辣醬油
- 1 大匙 第戎芥末醬
- 1 大匙 魚露
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
組裝
- 4 片 罐裝鳳梨片
- 8 片 培根,任一種類
- 4 片 切達乳酪
- 4 個 漢堡麵包 ,橫切剖半
- 4 片 蘿蔓生菜
- 1 顆 牛蕃茄 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 5452 kJ / 1304 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 100 g
- Błonnik
- 6 g