Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

3.4 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
350 g

Składniki

  • 250 g de cebolla roja en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 35 g

Sód 118.3 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 206 kJ / 49 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...