Wersje kompatybilne
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1470 kJ / 352 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Salsa de limón para carnes blancas
5 min
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30min
Albóndigas, pimientos y arroz con salsa de curry
45min
Salsa de queso de cabra
5 min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 min
Pulpo frito con papas arrugadas y mojo verde
1h
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Risotto al limón
25 min
Calabacín confitado
40min