Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5038 kJ / 1205 kcal
- Białko
- 39.91 g
- Węglowodany
- 99.31 g
- Tłuszcz
- 7.04 g
- Błonnik
- 6.52 g
Alternatywne przepisy
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1 Std. 30 Min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 Std. 20 Min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Pan milhojas de sobrasada y queso
2h 10min
Focaccia rellena
4h 20min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Pañuelos carbonara
35min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min