Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5038 kJ / 1205 kcal
- Białko
- 39.91 g
- Węglowodany
- 99.31 g
- Tłuszcz
- 7.04 g
- Błonnik
- 6.52 g
Alternatywne przepisy
Pañuelos carbonara
35min
Pizza genovesa de cebolla
1u.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Panecillos de queso de cabra
2u.
Pan milhojas de sobrasada y queso
2u. 10min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45 min
Tarta tatin de tomates
1h 10min
Canelones de ave Rossini
1u. 40min
Pizza 2 sabores
30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min