Urządzenia i Akcesoria
Chinese egg noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
350 g
Składniki
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2562.8 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
183.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Lemon Ginger Morning Elixir
45 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Pistachio Butter
15 min
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Candied Almond
10 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min