Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
- 10 g water
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 4229.5 kJ / 1010.9 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 183.8 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 2562.8 mg
Alternatywne przepisy
Dumpling wrappers
1h
Duchess potatoes
1h 10min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Chocolate hot cross buns
2u. 40min
Hamburger rolls
2h 20min
Walnut and spinach pesto
5 min
Freeform bread with filling
1h 35 min
Freeform basic bread
1h 35 min
Soft Chinese bread rolls
1h 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Cheese and bacon rolls
2h