Urządzenia i Akcesoria
Chinese egg noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
350 g
Składniki
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2562.8 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
183.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Sage and black garlic butter
10 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Dumpling wrappers
1 godz.
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Stir-fry Chayote
25 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Fruity dream
10 min