Urządzenia i Akcesoria
Chinese egg noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
350 g
Składniki
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2562.8 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
183.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Brak ocen
Date and nut balls
20 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Quick strawberry dessert
5 min
Mango sago pudding
35 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.