Chinese egg noodles
TM6 TM5 TM31

Chinese egg noodles

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 240 g plain flour, plus extra to dust
  • 2 eggs
  • 10 g water
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp salt

Wartości odżywcze
na 350 g
Kalorie
4229.5 kJ / 1010.9 kcal
Białko
36.8 g
Węglowodany
183.8 g
Tłuszcz
11.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
6.5 g
Sód
2562.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy