Urządzenia i Akcesoria
Chinese egg noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
350 g
Składniki
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2562.8 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
183.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Caramel syrup
25 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Brak ocen
Caramel Éclairs
2 godz. 25 min
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Pistachio cream
15 min