Chinese egg noodles

Chinese egg noodles

4.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
350 g

Składniki

  • plain flour plus extra to dust
    240 g
  • eggs
    2
  • water
    10 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 1010.9 kcal / 4229.5 kJ
Białko 36.8 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 183.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 2562.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...