Urządzenia i Akcesoria
Zucchini sous-vide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Wasser1500 g
-
Zucchini in Würfeln400 g
-
natives Olivenöl extra2 EL
-
Salz2 Prisen
-
Minze, frisch in Streifen4 Blättchen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
196 mg
Białko
3 g
Kalorie
456 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Ratatouille
45 min
Melanzani sous-vide
40 min
Kaninchen in Tomatensauce
50 min
Melonensorbet
15 min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 min
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7 godz. 20 min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 godz.
Geröstete Leber
30 min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min