四神排骨湯

四神排骨湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 大薏仁 ,洗淨,瀝乾
    50 克
  • 芡實 ,洗淨,瀝乾
    15 克
  • 茯苓 ,洗淨,瀝乾
    15 克
  • ,多備一些浸泡用
    1000 克
  • ,切片
    15 克
  • 當歸 ,(約5克),洗淨,瀝乾
    1 片
  • 排骨 ,預先川燙去血水
    400 克
  • 新鮮蓮子 ,洗淨,瀝乾
    60 克
  • 米酒
    20 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 415.4 kcal / 1737.9 kJ
Białko 20.7 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 2465.7 g
Sód 265 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...