
Urządzenia i Akcesoria
四神排骨湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
大薏仁 ,洗淨,瀝乾50 克
-
芡實 ,洗淨,瀝乾15 克
-
茯苓 ,洗淨,瀝乾15 克
-
水 ,多備一些浸泡用1000 克
-
薑 ,切片15 克
-
當歸 ,(約5克),洗淨,瀝乾1 片
-
排骨 ,預先川燙去血水400 克
-
新鮮蓮子 ,洗淨,瀝乾60 克
-
米酒20 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
415.4 kcal /
1737.9 kJ
Białko
20.7 g
Tłuszcz
19.2 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
2465.7 g
Sód
265 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan