高蛋白蘋果蛋糕
TM6 TM5 TM31

高蛋白蘋果蛋糕

(Brak ocen)

Składniki

  • 奶油,有鹽或無鹽 ,抹油用
  • 2 大匙 無鹽烤杏仁 ,以細刨刀刨碎,灑粉用
  • 20 克 糖
  • 1 茶匙 肉桂粉
  • 500 克 凝乳奶酪 (夸克) ,(詳見要訣)
  • 50 克 半脫脂牛奶
  • 50 克 高蛋白粉
  • 1 蛋
  • 2 茶匙 天然香草糖
  • 150 克 蘋果,任一種類 ,削皮,切丁(1公分)
  • 新鮮綜合水果 ,裝飾用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1031.1 kJ / 246.4 kcal
Białko
22.9 g
Węglowodany
22.2 g
Tłuszcz
7.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
2.1 g
Sód
570.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy