
Urządzenia i Akcesoria
枸杞雞粒粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 ,去蒂頭,切小丁(約1公分)30 克
-
水300 克
-
白米飯100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
雞胸肉 ,切小丁(約1公分)60 克
-
高麗菜 ,去梗,切小片(約1.5公分)50 克
-
罐裝玉米粒 ,瀝乾60 克
-
枸杞1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
215.6 kcal /
901.8 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
30.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4190.8 g
Sód
254 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan