Wersje kompatybilne
Antonio Bachour: Bonbons de chocolat au fruit de la passion (métrique)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Préparer les moules
- 60 g de beurre de cacao, rouge
Ganache au fruit de la passion
- 60 g de purée de fruit de la passion
- 30 g de sirop de glucose (voir conseil)
-
115
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves (voir conseil)
lub 115 g de chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualité
Coques de chocolat
-
300
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves, séparée 225 g + 75 g (voir conseil)
lub 300 g chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualité, séparée 225 g + 75 g
Finition des bonbons
-
185
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves, séparée 45 g + 140 g (voir conseil)
lub 185 g de chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualités, séparée 45 g + 140 g
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 19 mg
Alternatywne przepisy
Assaisonnement Taco
5 dk
Sablés à la crème au citron
1 Std. 30 Min
Granola sans allergènes
Brak ocen
L'histoire Vorwerk
Brak ocen
Vinaigrette césar végane
40min
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Popsicles tropicaux
4 Std. 5 Min
Shortcake canadien aux fraises
30min
Curd aux baies
20 Min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Brak ocen
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1小时