Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peștele
- 1600 g biban roșu, (cca. 3 buc.)
- 300 g roșii cherry, jumătăți
- 1 ½ linguriță sare
- 2 prize piper, proaspăt măcinat
- 2 căței de usturoi
- 20 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 100 g ulei de măsline
- 40 g zeamă de lămâie
Orezul
- 20 g ulei de măsline
- 150 g morcovi, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 10 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 2 căței de usturoi
- 200 g ceapă, tăiată felii
- 300 g orez cu bobul lung
- 1 linguriță sare
- 580 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2442 kJ / 584 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1171 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1 godz. 5 min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Smoothie ”Tort de morcovi”, la bol
10 Min
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Paste Orzo cu lămâie
40min
Cartofi cu Bacon
2h 15min
Cocktail de merișoare și portocale
Brak ocen
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35min
Sushi cu fructe de mare și cremă de brânză
1 Std. 20 Min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4h