
Urządzenia i Akcesoria
Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
Base de galletas
-
de galletas maría (o napolitanas, digestive, etc.)180 g
-
de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos75 g
Relleno
-
de avellanas tostadas75 g
-
de queso mascarpone500 g
-
de azúcar glas60 g
-
de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)400 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
740 kcal /
3096 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
52.6 g
Węglowodany
59.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
32.3 g
Sód
341.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartas sin horno
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania