Penne cu crevete și sos de mangold
TM6

Penne cu crevete și sos de mangold

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 1400 g apă
  • 1 ½ linguriță sare
  • 350 g paste scurte tip penne
  • 30 g ulei de măsline, plus pentru stropit pastele fierte
  • 2 căței de usturoi
  • 150 g dovlecei, tăiați bucăți (2-3 cm)
  • 15 g coriandru, frunze proaspete
  • 200 g smântână
  • 1 linguriță concentrat pastă de legume
    lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
  • 30 g făină
  • 1 priză piper măcinat
  • 300 g crevete crude, medii, decorticate
  • 70 g mangold alb, partea albă tăiată felii (0,5 cm)
  • 50 g năsturel, doar frunzele

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2806 kJ / 671 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
71 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
6 g
Sód
1383 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy