Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 gramů staršího pečiva, nakrájeného na kousky (viz Tip)
- 200 gramů mléka
- 20 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 50 gramů cibule, napůl
- 15 gramů řepkového oleje, plus navíc na naolejování rukou
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 70 gramů hladké mouky
- 300 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 37.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zabijačková černá polévka
35 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Drožďové knedlíčky
30 min
Parmazánové noky trikolóra
50 min
Drožďová pomazánka
15 Min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Kapání do polévky
25 min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Pomazánka z krabích tyčinek
6min
Játrová rýže
35 min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min