Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 gramů staršího pečiva, nakrájeného na kousky (viz Tip)
- 200 gramů mléka
- 20 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 50 gramů cibule, napůl
- 15 gramů řepkového oleje, plus navíc na naolejování rukou
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 70 gramů hladké mouky
- 300 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 37.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houskové knedlíky
50 min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Bramborová kaše
50 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Bramborové knedlíky se špenátem
1h 40min
Krémová květáková polévka
30 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Frankfurtská polévka
30 min
Pórkový krém
40 min
Zelňačka
25 Min
Kuřecí noky do polévky
1 Std. 20 Min
Závin s červeným zelím a hruškami
2sa 40 dk