Urządzenia i Akcesoria
Bavorské knedlíčky do polévky
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcí
Składniki
-
270 gramů staršího pečiva nakrájeného na kousky (viz Tip)
-
200 gramů mléka
-
20 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
50 gramů cibule napůl
-
15 gramů řepkového oleje plus navíc na naolejování rukou
-
2 vejce
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
70 gramů hladké mouky
-
300 gramů vody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8.3 g
Kalorie
991.6 kJ /
236.8 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zavářky do polévek
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Kuřecí noky do polévky
1 godz. 20 min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Chlebová polévka
25 min
Teplý bramborový salát se slaninou
1 godz. 15 min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Kávový krém
Brak ocen
Svítek do polévky
55 min
Škvarkové placky
1 godz. 10 min
Bešamelová omáčka
15 min