Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 5 vajec
- 1200 gramů brambor, vařených, nakrájených na tenké plátky
- 200 gramů nakládaných okurek, na kousky
Bylinková marináda
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 20 gramů bylinkového octa
- 30 gramů láku z okurek
Salátová majonéza
- 250 gramů řepkového oleje
- 1 vejce
- 1 čajová lžička hořčice
- 20 gramů láku z okurek
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3983 kJ / 953 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 70 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avokádový tatarák
15 Min
Zabijačková černá polévka
35 Min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 Min
Brambory na středozemní způsob
2 Std. 30 Min
Velikonoční bezé koláč
2 Std.
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 Min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 Std. 30 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Vánoční bramborový salát
45 Min
Bavorský bramborový salát
15 Min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 godz. 10 min