
Urządzenia i Akcesoria
Mexilhão e berbigão com molho de alho-francês
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses
Składniki
-
manteiga20 g
-
alho-francês cortado em rodelas (1 cm)700 g
-
vinho branco seco60 g
-
mexilhão fresco e limpo (ver dica)800 g
-
berbigão fresco e limpo (ver dica)500 g
-
natas, min 30% de gordura50 g
-
pimenta branca3 pitadas de
-
Pão cortado em fatias q.b. p/ servir
-
Salsa picada q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
602 kcal /
2522 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
867 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fácil ou Criativo
60 Przepisów
Portugalia
Portugalia