Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Vier-Käse-Pizza
1h 40min
Pizza mit Kartoffeln
1 godz. 30 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Focaccine
2h
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 godz. 10 min
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Gemüsepizza
1h 40min
Rom - Pizzataler
1 godz. 30 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h