Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Gemüsepizza
1 Std. 40 Min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Spinat-Pizza mit Ei
1 Std. 45 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1 Std. 40 Min