Urządzenia i Akcesoria
Gemüse-Kopenhagener
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Stück
Składniki
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (ca. 275 g)1 Pck.
-
Zucchini in Stücken100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter20 g
-
Kräuterfrischkäse150 g
-
Ei1
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Thymian abgezupft3 Zweige
-
Cherry-Tomaten halbiert9
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Teigtaschen
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomatenstrudel mit Reis
45 min
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min
Rom - Pizzataler
1 godz. 30 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 godz.
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 godz. 30 min
Überbackenes Baguette
45 min
Zucchini-Käse-Lasagne
1 godz.
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Gemüse-Blätterteig-Muffins
45 min
Schnelle Zwiebelfladen
1 godz. 20 min
Herzhafte Knusperstangen
30 min