Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cacahuètes non salées, décortiquées
- ½ c. à café de sel, et 1 pincée pour la pâte
- 120 g de chocolat au lait, cassé en morceaux
- 180 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 120 g de beurre, coupé en dés
- 3 œufs
- 180 g de cassonade
- 90 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2314 kJ / 557 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25min
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Brownie chocolat-pistache
45 Min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2 Std. 30 Min
Fondant aux deux chocolats
3hod.
Brookie aux noix
55min
Tarte choco-cookies
12h 25min
Délice au chocolat
2 Std.
Brownies aux noix de pécan
45 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Cookie géant aux 3 chocolats
30min