
Urządzenia i Akcesoria
Layered bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions
Składniki
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
citric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366.5 kcal /
1534.4 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
47.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
0.4 mg