Urządzenia i Akcesoria
Layered bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions
Składniki
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Fruit Jelly Domes
Ninguna valoración
Spiralized Apple Fritters
35min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Red Velvet Number Cake
2h 30min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Pan de Sal
2h 20min