Urządzenia i Akcesoria
Layered bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions
Składniki
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Focaccia
3 h
Mixed Berries Pavlova Stack
5 h 30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
No ratings
Baked Spiralized Apples
1 h 5 min
Yogurt with Spiralized Fruit
No ratings
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Pickled Onions (TM5)
30 min
Tarte Tatin
1 h
French Fries (Paul) Metric
1 h 15 min
Bucatini amatriciana
45 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 h 15 min