Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- hojas de albahaca fresca para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 666.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pincho de tortilla de patata con cebolla caramelizada y queso de cabra
1h
Pasta salteada con zanahorias y espinacas
20 min
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40 min
Estofado polaco de cerdo Podhale (Bigos)
1h 40 min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1h
Lasaña boloñesa con pasta fresca (Batch cooking)
45 min
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3h 15min
Salsa agridulce de verduras
9h
Ñoquis con calabacín
1h 30 min
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3u.
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h