Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chalota (aprox. 60 g) en mitades
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l) desmenuzada
- 450 g de agua
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pellizco de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 200 g de queso de cabra desmenuzado
- semillas variadas (sésamo, lino, pipas de girasol, pipas de calabaza, etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 342.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de brócoli
30 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Crema de canónigos. Brócoli con salsa de aceitunas negras
45 min
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35 min
Crema de verduras y ortigas con granola
1h 15min