Pide au bœuf et à la mozzarella

Pide au bœuf et à la mozzarella

4.3 244 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    220 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour la garniture
    30 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'oignon coupé en quatre
    90 g
  • de paprika
    1 c. à café bombée
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de tomates en cubes
    50 g
  • de viande de bœuf hachée
    250 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de mozzarella râpée
    100 g
  • olives noires
    12
  • œufs
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 794 kcal / 3319 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...