Batbout au fromage

Batbout au fromage

4.2 292 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    200 g
    200 g de lait écrémé
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
    210 g
  • de semoule de blé dur fine
    200 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'ail en poudre
    ½ c. à café
  • de thym déshydraté
    1 c. à café
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de fromage à tartiner
    6 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 488 kcal / 2062 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 184 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...