Batbout au fromage

Batbout au fromage

4.2 304 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 200 g d'eau
    200 g de lait écrémé
  • 15 g de levure boulangère fraîche
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de semoule de blé dur fine
  • 30 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • 1 c. à café de thym déshydraté
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • ½ c. à café de sel
  • 6 c. à soupe de fromage à tartiner

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 184 mg
Białko 16 g
Kalorie 2062 kJ / 488 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...