Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de leche
- 180 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- 2 ½ sobres de grenetina en polvo, Knox
- 2 gotas de esencia de menta
- 1 gota de colorante, verde
- 500 g de crema para batir, fría
Salsa
- 100 de crema para batir
- 120 g de chocolate, en trozos
- 10 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1764 kJ / 392 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta con salsa de mango
4h 30min
Flan de manzana
2h
Mousse queso, chocolate blanco y fresas Al vacío
2h
Natilla de semolina
20 Min
Flan de naranja
5h
Aperitivo de arándanos y canapés de camarones
5h
Salsa de vainilla
15 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Crème brûlée de chocolate y naranja
Brak ocen
Mousse de limón
2h
Cheesecake de frutos rojos
2 Std. 30 Min
Panacota con coulis de fresa
6 Std. 25 Min