![Parmigiana vegana de hinojo Parmigiana vegana de hinojo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50e54a7d-c3c0-48fc-a82c-99d549572157/Derivates/ff76f976-e3c0-4d6f-a41c-991d5e53f110.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pan blanco, en trozos
- 20 g de nuez de la india
- 1 cdita de orégano seco
- 100 g de queso vegano
- 1 diente de ajo, pelado
- 150 g de cebolla, en mitades
- 40 g de aceite vegetal
- 900 g de bulbo de hinojo, en rodajas (aprox. 7 mm)
- 600 g de puré de tomate
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 cdita de azúcar
- 1 - 2 pizcas de sal, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 5669.3 kJ / 1355 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 155 g
- Tłuszcz
- 79 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 46 g
- Sód
- 4356 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de habas con nopales
9h
Setas con mole verde
40min
Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús
35min
Ensalada mixta con aderezo de granada en Varoma
30min
Estofado picoso de berenjena
30min
Curry verde thai vegetariano
35min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1h 20min
Ensalada de coliflor con elotitos
30min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Kimbap vegetariano
1 Std. 30 Min
Gelatina de jocoque
1j
Pozole de setas
1j