Parmigiana vegana de hinojo

Parmigiana vegana de hinojo

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porciones

Składniki

  • 50 g de pan blanco en trozos
  • 20 g de nuez de la india
  • 1 cdita de orégano seco
  • 100 g de queso vegano
  • 1 diente de ajo pelado
  • 150 g de cebolla en mitades
  • 40 g de aceite vegetal
  • 900 g de bulbo de hinojo en rodajas (aprox. 7 mm)
  • 600 g de puré de tomate
  • 10 hojas de albahaca frescas
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 - 2 pizcas de sal o al gusto
  • aceite de oliva para engrasar
  • hojas de albahaca frescas para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porciones

Sód 4356 mg
Białko 33 g
Kalorie 5669.3 kJ / 1355 kcal
Tłuszcz 79 g
Błonnik 46 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 155 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...