Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 gramů cibule
- 1 čajová lžička kmínu, celého
- 1 polévková lžíce oleje
-
500
gramů lesních hub, čerstvých nebo sušených, na silnější plátky
lub 500 gramů žampiónů, čerstvých, na kousky - 5 vajec
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 543 kJ / 130 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 9.08 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 1.88 g
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Restované hříbky s česnekem
20 min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 godz. 10 min
Restované houby (300 gramů)
25 Min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Moravské zelí
25 Min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20 min
Houbové placky
45 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 Min
Lečo
45 min