Ternera guisada con setas frescas en cocción lenta

Ternera guisada con setas frescas en cocción lenta

3.6 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de verduras variadas (cebolla, zanahoria, apio, etc.)
  • 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojitas)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 600 - 700 g de carne de ternera para asar (rabillo, redondo, lomo, etc.) en una sola pieza
  • 150 g de setas frescas en láminas
  • 2 hojas de laurel secas
  • 25 g de extracto de buey
  • 25 g de tomate concentrado
  • 80 g de agua
  • 80 g de vino tinto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 75 mg
Białko 27.8 g
Kalorie 1376.8 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...