Sopa de cebolla en cocción lenta

Sopa de cebolla en cocción lenta

4.2 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 150 - 200 g de queso emmental en trozos
Caldo de carne
  • 500 g de huesos de ternera (caña y rodilla) en trozos
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de apio en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 1 bouquet garni (atadillo de hierbas) p.ej. laurel, tomillo, perejil y romero
  • 1500 - 1600 g de agua
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 2 clavos enteros
Sopa
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 500 g de cebolla en octavos
  • 2 cucharaditas de sal
  • 6 - 12 rebanadas de pan del día anterior tostadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1306 mg
Białko 18 g
Kalorie 1896 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...