Espárragos con huevos poché al vacío

Espárragos con huevos poché al vacío

3.9 34 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

  • 1600 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • aceite de oliva para engrasar
  • 4 huevos
  • 150 g de espárragos verdes (max. 14 cm de largo)
  • 2 dientes de ajo aplastados
  • 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
  • sal al gusto
  • pimienta negra, molida al gusto
  • aceite de oliva virgen extra

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 81 mg
Białko 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...