
Urządzenia i Akcesoria
Brownie de chocolate branco e caramelo salgado
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 doses
Składniki
Caramelo
-
açúcar amarelo250 g
-
manteiga s/ sal fria e se possível numa só peça (60x40x10 mm aprox.)30 g
-
natas, min. 30% de gordura180 g
-
água1030 g
-
sumo de limão1 c. chá de
-
sal1 - 2 pitadas de
-
vinagre1 c. sopa de
Bolo
-
chocolate branco cortado em pedaços80 g
-
manteiga100 g
-
açúcar120 g
-
ovos2
-
farinha tipo 55150 g
-
Flocos de sal marinho q.b. p/ temperar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
176.1 kcal /
736.7 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
22.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
23.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia