Brownie de chocolate branco e caramelo salgado

Brownie de chocolate branco e caramelo salgado

4.4 48 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 doses

Składniki

Caramelo
  • açúcar amarelo
    250 g
  • manteiga s/ sal fria e se possível numa só peça (60x40x10 mm aprox.)
    30 g
  • natas, min. 30% de gordura
    180 g
  • água
    1030 g
  • sumo de limão
    1 c. chá de
  • sal
    1 - 2 pitadas de
  • vinagre
    1 c. sopa de
Bolo
  • chocolate branco cortado em pedaços
    80 g
  • manteiga
    100 g
  • açúcar
    120 g
  • ovos
    2
  • farinha tipo 55
    150 g
  • Flocos de sal marinho q.b. p/ temperar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 176.1 kcal / 736.7 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 22.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 23.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...