Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g manga madura
- 150 g açúcar (ver dica)
- 1 c. sopa de azeite
- 20 g gelatina em pó neutra
- 85 g gelatina em pó com sabor a fruta, sem açúcar, sabor tropical
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 199 kJ / 48 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 7.36 g
- Tłuszcz
- 0.43 g
- Błonnik
- 0.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min
Granizado algarvio
5 Min
Muffins proteicos de baunilha a vapor
40min
Gomas de limão e gengibre
1 Std. 30 Min
Nevadas
3h 10min
Ice tea de pêssego e hortelã
30min
Refresco de café
5 Min
Essência de baunilha
168 Std.
Café de avelã
Pas d’évaluation
Panacota de romã
12h
Rolos primavera com legumes - TM6
1 Std.
Creme de barrar de café
15 Min