
Urządzenia i Akcesoria
Empadas de frango
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
24 unidades
Składniki
Massa
-
farinha tipo 65500 g
-
manteiga240 g
-
sal½ c. chá de
-
natas70 g
Recheio
-
coentros50 g
-
dentes de alho2
-
cebola120 g
-
cenoura130 g
-
azeite30 g
-
tomate em pedaços400 g
-
tomilho1 c. chá de
-
açúcar amarelo1 c. chá de
-
coxas de frango500 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
leite500 g
-
manteiga40 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar35 g
-
noz-moscada1 pitada de
-
gema de ovo p/ pincelar1
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
238.8 kcal /
999.1 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
231.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia