Wersje kompatybilne
Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g cartof curățat, tăiat bucăți (3 cm)
- 30 g fenicul, tăiat bucăți (3 cm)
- 70 g dovleac, bucăți (3 cm)
- 50 g pulpă de curcan, fără piele, bucăți (2 cm)
- 250 g apă
- 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură parmezan ras
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1090 kJ / 261 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 13.75 g
- Tłuszcz
- 16.22 g
- Błonnik
- 1.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piure de dovlecel cu ou (10-12 luni)
25 min
Piure de legume și carne de vită pentru mai multe mese (7-9 luni)
35 Min
Piure de cartofi cu brânză (10-12 luni)
20 min
Supă verde cu cereale (10-12 luni)
30 min
Paste cu fenicul și merluciu (7-9 luni)
30 min
Steluțe în sos roșu (10-12 luni)
20 min
Piure de legume și mazăre, cu carne de vițel, pentru mai multe mese (7-9 luni)
35 Min
Supă de carne cu paste și ricotta (7-9 luni)
Brak ocen
Piure de dovlecei (5-6 luni)
30 min
Piure de orez și dovlecei, cu carne de curcan, pentru mai multe mese (7-9 luni)
35 Min
Piure de morcovi, cartofi și carne (5-6 luni)
30 min
Piure de fenicul, cartofi și pui (7-9 luni)
30 min