Urządzenia i Akcesoria
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 porcí
Składniki
-
300 gramů bílých žampiónů, čerstvých na plátky
-
3 vejce
-
100 gramů celozrnného toastového chlebu (cca 4 plátky), na kousky
-
200 gramů cibule napůl
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 špetka mletého nového koření
-
1 snítka čerstvého tymiánu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
6 g
Kalorie
624 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Luxe
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Okurkový relish
1 godz. 30 min
Sůl z jehličí
5 min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Podzimní dýňový salát
10 min
Škvarkoví šneci se zelím
1 godz. 5 min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 godz. 30 min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48 godz.
Rybí polévka se zeleninou
30 min
Pikantní lilkové chutney
35 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Taveňák z tvarůžků
35 min