Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 25 g oțet de vin
- 40 g vin alb, sec, la temperatura camerei
- 250 g unt sărat, rece, tăiat cuburi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dressing cu iaurt
5 Min
Sos olandez
15 Min
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 Min
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Pere în vin roșu
3 Std. 20 Min
Sangria
10 Min
Chifle bao cu ciuperci în sos BBQ
1 Std. 15 Min
Focaccia cu pere și Gorgonzola
2 Std. 15 Min
Bloody Mary
5 Min
Glazură de ciocolată (ganache simplu)
20 Min
Supă de broccoli cu brânză Cheddar
40 Min
Cheesecake cu limetă
6h 30min