Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Carne de porc în sos de piper verde și coniac
TM6 TM5

Carne de porc în sos de piper verde și coniac

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 2 cepe galbene, tăiate în jumătăți
  • 1 cățel de usturoi
  • 20 g ulei vegetal
  • ½ linguriță piper negru măcinat, plus pentru asezonare
  • 1 linguriță sare, plus pentru asezonare
  • 800 g carne de porc fără os, medalioane (3 cm grosime)
  • 150 g coniac
  • 2 lingurițe piper verde, murat, scurs
  • 600 g apă
  • 2 lingurițe concentrat pastă la alegere
  • 200 g smântână maturată, 30% grăsime
  • 1 linguriță boia de ardei, dulce
  • 35 g amidon de porumb
  • 5 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
  • 250 g ciuperci champignon, proaspete
  • 1 legătură cepșoară, feliată fin

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2081.7 kJ / 495.7 kcal
Białko
52.2 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
4.2 g
Sód
914.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy