Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lămâie, doar coaja rasă
- 3 căței de usturoi
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- ½ linguriță sare fină, sau după gust
- 4 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 20 g ulei de măsline
- 900 g pulpă de miel fără os
- 200 g fasole verde proaspătă
- 400 g cartofi, tăiați cuburi (4 cm)
- 100 g napi, tăiați sferturi
- 200 g morcovi, tăiați rondele (5 mm)
- 1000 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Białko
- 31.2 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Fasole verde sous-vide
1 Std. 20 Min
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Soldăței de omletă
Brak ocen
Chifteluțe cu orez perlat
Brak ocen
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 Std.
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5min
Cocktail tropical
10 min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15 min
Ceai verde cu turmeric
Brak ocen
Salată de cartofi și legume, cu pui
1h 15min